Υγρασία 20%-80% περιστροφικών πυλών 110V-220V ανοξείδωτου αναγνώρισης προσώπου

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Τύπος Περιστροφική πόρτα Υλικό Ανοξείδωτο ατσάλι
Ταχύτητα αναγνώρισης ≤0.2s Συχνότητα 50/60Hz
Τάση 110V-220V Απόσταση αναγνώρισης 0.31.5m
Υγρασία 20%-80% Βάρος προσαρμοσμένος
Υψηλό φως

110V περιστροφική πύλη ανοξείδωτου

,

220V περιστροφική πύλη ανοξείδωτου

,

Κατοικημένη περιστροφική πύλη αναγνώρισης προσώπου

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντων:

Η περιστροφική πύλη αναγνώρισης προσώπου είναι μια λύση αναγνώρισης προσώπου μέτρησης θερμοκρασίας που παρέχει στον ασφαλή έλεγχο προσπέλασης τη γρήγορη, ακριβή, και αξιόπιστη επικύρωση. Αποτελείται από το ανοξείδωτο, βεβαιώνοντας μια μακράς διαρκείας και ανθεκτική περιστροφική πύλη. Αυτή η περιστροφική πύλη είναι εξοπλισμένη με ένα τερματικό αναγνώρισης προσώπου που έχει μια γωνία αναγνώρισης ±30°, την απόσταση αναγνώρισης 0.31.5m, και ένα ποσοστό αναγνώρισης 99,9%. Προσφέρει επίσης τις προσαρμοσμένες επιλογές δύναμης να ικανοποιηθούν οι διαφορετικές ανάγκες. Με τη προηγμένη τεχνολογία του, είναι μια ιδανική επιλογή για την ασφαλή μέτρηση ελέγχου προσπέλασης και θερμοκρασίας.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 • Όνομα προϊόντων: Περιστροφική πύλη αναγνώρισης προσώπου
 • Δύναμη: Προσαρμοσμένος
 • Τάση: 110V-220V
 • Ποσοστό αναγνώρισης: 99.9%
 • Θερμοκρασία: -20℃~60℃
 • Χαρακτηριστικά γνωρίσματα: Τερματικό αναγνώρισης προσώπου, τερματικό αναγνώρισης προσώπου μέτρησης θερμοκρασίας
 

Τεχνικές παράμετροι:

Παράμετροι Λεπτομέρειες
Τύπος Περιστροφική πύλη πυλών ταλάντευσης
Γωνία αναγνώρισης ±30°
Συχνότητα 50/60Hz
Υλικό Ανοξείδωτο
Χρώμα Ασήμι
Υγρασία 20%-80%
Απόσταση αναγνώρισης 0.31.5m
Ποσοστό αναγνώρισης 99.9%
Μέτρηση θερμοκρασίας Τερματικό ελέγχου προσπέλασης αναγνώρισης προσώπου
Θερμοκρασία -20℃~60℃
Τάση 110V-220V
 

Εφαρμογές:

Η περιστροφική πύλη αναγνώρισης προσώπου είναι ένα προηγμένο τερματικό ελέγχου προσπέλασης που σχεδιάζεται για τη μέτρηση θερμοκρασίας και την αναγνώριση προσώπου. Με μια σειρά υγρασίας 20%-80%, είναι τέλειο και για τις εσωτερικές και υπαίθριες εφαρμογές. Η περιστροφική πύλη αποτελείται από το ασημένιο υλικό και από 110V-220V της τάσης με μια συχνότητα 50/60Hz. Με το τερματικό αναγνώρισης προσώπου του και το τερματικό ελέγχου προσπέλασης, είναι μια μεγάλη λύση και για τις κατοικημένες και εμπορικές εφαρμογές.

Η περιστροφική πύλη αναγνώρισης προσώπου είναι ιδανική για τις οργανώσεις που απαιτούν ένα ασφαλές σύστημα ελέγχου προσπέλασης. Με την προηγμένη τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου του, μπορεί γρήγορα και ακριβώς να προσδιορίσει το εξουσιοδοτημένο προσωπικό. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να μετρήσει τη θερμοκρασία σωμάτων και να ανιχνεύσει τους πιθανούς κινδύνους για την υγεία. Επιπλέον, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στη μετακίνηση οργάνων ελέγχου και προσωπικού διαδρομής μέσα και έξω από τις εγκαταστάσεις. Αυτό το κάνει μια ιδανική επιλογή για τις οργανώσεις που απαιτούν ένα ασφαλές σύστημα ελέγχου προσπέλασης.

Η περιστροφική πύλη αναγνώρισης προσώπου είναι μια μεγάλη λύση για τις οργανώσεις που πρέπει να εξασφαλίσουν ασφάλεια. Είναι τέλειο και για τις εσωτερικές και υπαίθριες εφαρμογές. Η περιστροφική πύλη αποτελείται από το ασημένιο υλικό και από 110V-220V της τάσης με μια συχνότητα 50/60Hz. Με το τερματικό αναγνώρισης προσώπου του και το τερματικό ελέγχου προσπέλασης, είναι μια μεγάλη λύση και για τις κατοικημένες και εμπορικές εφαρμογές.

Η περιστροφική πύλη αναγνώρισης προσώπου είναι τέλεια για τις επιχειρήσεις που απαιτούν ένα ασφαλές σύστημα ελέγχου προσπέλασης. Με την προηγμένη τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου του, μπορεί γρήγορα και ακριβώς να προσδιορίσει το εξουσιοδοτημένο προσωπικό. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να μετρήσει τη θερμοκρασία σωμάτων και να ανιχνεύσει τους πιθανούς κινδύνους για την υγεία. Επιπλέον, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στη μετακίνηση οργάνων ελέγχου και προσωπικού διαδρομής μέσα και έξω από τις εγκαταστάσεις. Αυτό το κάνει μια ιδανική επιλογή για τις οργανώσεις που απαιτούν ένα ασφαλές σύστημα ελέγχου προσπέλασης.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία περιστροφικών πυλών αναγνώρισης προσώπου

Στην περιστροφική πύλη αναγνώρισης προσώπου, είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή των πελατών την καλύτερη τεχνική υποστήριξη και της υπηρεσίας. Καταλαβαίνουμε τη σημασία της αξιόπιστης και γρήγορης υπηρεσίας και προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας.

Τεχνική υποστήριξη

Η πεπειραμένη τεχνική ομάδα μας είναι διαθέσιμη για τη υποστήριξη πελατών κατά τη διάρκεια των ωρών γραφείου. Παρέχουμε τις λεπτομερείς πληροφορίες προϊόντων, τη βοήθεια ανίχνευσης μηχανικών βλαβών, και τις οδηγίες χρήσης προϊόντων. Επιπλέον, προσφέρουμε τη σε απευθείας σύνδεση τεχνική υποστήριξη μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και του τηλεφώνου.

Υπηρεσία

Προσφέρουμε τα περιεκτικά σχέδια υπηρεσιών για τους πελάτες μας. Τα σχέδια υπηρεσιών μας περιλαμβάνουν τις κανονικές επιθεωρήσεις συντήρησης, τις ενημερώσεις λογισμικού, και τις αντικαταστάσεις μερών. Παρέχουμε επίσης στις υπηρεσίες επισκευής έκτακτης ανάγκης έναν γρήγορο χρόνο απόκρισης.

Εξουσιοδότηση

Κάθε λύση περιστροφικών πυλών αναγνώρισης προσώπου έρχεται με μια ενός έτους εξουσιοδότηση. Κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης, θα επισκευάσουμε ή θα αντικαταστήσουμε οποιαδήποτε ελαττωματικά μέρη χωρίς επιπλέον κόστος.

 

Συσκευασία και ναυτιλία:

Συσκευασία και ναυτιλία για την περιστροφική πύλη αναγνώρισης προσώπου

Η περιστροφική πύλη αναγνώρισης προσώπου θα συσκευαστεί και θα σταλεί σύμφωνα με τις ακόλουθες οδηγίες:

 • Το προϊόν θα συσκευαστεί ασφαλώς και θα σταλεί σε ένα κατάλληλο προστατευτικό υλικό.
 • Το προϊόν θα σταλεί μιας αξιόπιστης υπηρεσίας αγγελιαφόρων ή άλλης μεθόδου που εγκρίνεται μέσω από τον πελάτη.
 • Το προϊόν θα σταλεί με έναν αριθμό καταδίωξης.
 • Ο πελάτης θα ειδοποιηθεί όταν στέλνεται το προϊόν και του παρέχονται οι πληροφορίες καταδίωξης.
 • Ο πελάτης θα είναι αρμόδιος για όλα τα έξοδα αποστολής.
Συνιστώμενα προϊόντα