Προσαρμοσμένος έλεγχος προσπέλασης περιστροφικών πυλών αναγνώρισης προσώπου 50/60Hz αποδοτικός ιδιαίτερα

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Υγρασία 20%-80% Δύναμη Προσαρμοσμένος
Όνομα προϊόντων Περιστροφική πύλη αναγνώρισης προσώπου Βάρος Προσαρμοσμένος
Μέγεθος Προσαρμοσμένος Ποσοστό Αναγνώρισης 99.9%
Θερμοκρασία -20℃~60℃ Συχνότητα 50/60Hz
Υψηλό φως

Περιστροφική πύλη αναγνώρισης προσώπου ελέγχου προσπέλασης

,

50Hz περιστροφική πύλη αναγνώρισης προσώπου

,

60Hz περιστροφική πύλη ανοξείδωτου

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντων:

Η περιστροφική πύλη αναγνώρισης προσώπου είναι ένα σύστημα περιστροφικών πυλών ανοξείδωτου που συνδυάζεται με ένα τερματικό αναγνώρισης προσώπου, που σχεδιάζεται για τον ασφαλή, αξιόπιστο και ιδιαίτερα αποδοτικό έλεγχο προσπέλασης. Είναι διαθέσιμο σε ποικίλες μεγέθη και μορφές όπως η περιστροφική πύλη πυλών ταλάντευσης για να ικανοποιήσει τις διάφορες ανάγκες των πελατών. Χαρακτηρίζει τη συχνότητα 50/60Hz, την τάση 110V-220V, τη γωνία αναγνώρισης ±30°, την απόσταση αναγνώρισης 0.31.5m και το βάρος που μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις. Με την προηγμένη και περίπλοκη του προσώπου τεχνολογία αναγνώρισής της, η περιστροφική πύλη αναγνώρισης προσώπου είναι σε θέση να προσδιορίσει και να εγκρίνει τους νόμιμους χρήστες με την υψηλή ακρίβεια. Είναι μια ιδανική λύση για τις περιοχές υψηλής ασφαλείας, όπως οι αερολιμένες, οι τράπεζες, οι φυλακές, και άλλοι δημόσιοι χώροι.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  • Όνομα προϊόντων: Περιστροφική πύλη αναγνώρισης προσώπου
  • Δύναμη: Προσαρμοσμένος
  • Θερμοκρασία: -20℃~60℃
  • Ταχύτητα αναγνώρισης: ≤0.2s
  • Χρώμα: Ασήμι
  • Για τους πεζούς πύλη ασφάλειας
  • Περιστροφική πύλη πυλών ταλάντευσης
  • Περιστροφικές πύλες ανοξείδωτου
 

Τεχνικές παράμετροι:

Παράμετροι Περιγραφή
Χρώμα Ασήμι
Απόσταση αναγνώρισης 0.31.5m
Μέγεθος Προσαρμοσμένος
Ποσοστό αναγνώρισης 99.9%
Συχνότητα 50/60Hz
Τάση 110V-220V
Ταχύτητα αναγνώρισης ≤0.2s
Υλικό Ανοξείδωτο
Θερμοκρασία -20℃~60℃
Βάρος Προσαρμοσμένος
 

Εφαρμογές:

Η περιστροφική πύλη αναγνώρισης προσώπου είναι μια τέλεια λύση για τη για τους πεζούς διαχείριση ασφάλειας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το ευρύ φάσμα των σεναρίων, όπως οι σταθμοί μετρό, τα κτίρια γραφείων, τα εργοστάσια, τα σχολεία, κ.λπ. Χαρακτηρίζει ένα υψηλό ποσοστό αναγνώρισης μέχρι 99,9%, και μπορεί να εργαστεί και με τη δύναμη 50/60Hz και με την προσαρμοσμένη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των διαφορετικών πελατών. Η γωνία αναγνώρισης μέχρι ±30° εξασφαλίζει ότι μπορεί ακριβώς να προσδιορίσει τους ανθρώπους από τις διαφορετικές κατευθύνσεις. Η περιστροφική πύλη μπορεί να προσαρμοστεί σε μέγεθος για να εγκαταστήσει οποιοδήποτε περιβάλλον. Είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα σύστημα αναγνώρισης προσώπου μέτρησης θερμοκρασίας που μπορεί ακριβώς να ανιχνεύσει τη θερμοκρασία των ανθρώπων που περνούν από, περαιτέρω ασφάλεια βελτίωσης.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες περιστροφικών πυλών αναγνώρισης προσώπου

Αφιερωνόμαστε στην παροχή της καλύτερων δυνατών τεχνικής υποστήριξης και της υπηρεσίας για το προϊόν περιστροφικών πυλών αναγνώρισης προσώπου μας. Η ομάδα πεπειραμένων επαγγελματιών μας πρόκειται εδώ να σας βοηθήσει να πάρετε των περισσότερων από το προϊόν σας και να εξασφαλίσετε που εκτελεί βέλτιστα.

Τεχνική υποστήριξη

Προσφέρουμε τη τεχνική υποστήριξη για το προϊόν περιστροφικών πυλών αναγνώρισης προσώπου μας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή τρέχετε σε οποιαδήποτε ζητήματα, η ομάδα μας πρόκειται εδώ να βοηθήσει. Μπορούμε να παρέχουμε τη βοήθεια ανίχνευσης μηχανικών βλαβών, συμβουλές στις καλύτερες πρακτικές, και να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε τεχνικές ερωτήσεις που μπορείτε να έχετε.

Ενημερώσεις λογισμικού

Προσφέρουμε τις περιοδικές ενημερώσεις λογισμικού για το προϊόν περιστροφικών πυλών αναγνώρισης προσώπου μας. Αυτές οι αναπροσαρμογές σχεδιάζονται για να βελτιώσουν την απόδοση και την ασφάλεια του προϊόντος. Συστήνουμε ότι τηρείτε το προϊόν σας ενήμερο για το πιό πρόσφατο λογισμικό για να εξασφαλίσετε βέλτιστη απόδοση.

Εξουσιοδότηση

Το προϊόν περιστροφικών πυλών αναγνώρισης προσώπου μας υποστηρίζεται από την εξουσιοδότηση ενός ενός έτους κατασκευαστή. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα επισκευάσουμε ή θα αντικαταστήσουμε οποιαδήποτε μέρη που βρίσκονται για να είναι ελαττωματικά. Εάν δοκιμάζετε οποιαδήποτε ζητήματα με το προϊόν σας, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με για τη βοήθεια.

 

Συσκευασία και ναυτιλία:

Συσκευασία και ναυτιλία για την περιστροφική πύλη αναγνώρισης προσώπου

Παίρνουμε τη μεγάλη προσοχή στη συσκευασία και τη ναυτιλία της περιστροφικής πύλης αναγνώρισης προσώπου έτσι ώστε φθάνει ακίνδυνα στον προορισμό του. Η ομάδα επαγγελματιών μας αφιερώνεται στην εξασφάλιση της ασφαλούς παράδοσης του προϊόντος.

Συσκευασία

Η περιστροφική πύλη αναγνώρισης προσώπου συσκευάζεται σε ένα ασφαλές κουτί από χαρτόνι που σχεδιάζεται για να παρέχει την προστασία ενάντια στον κλονισμό, τη δόνηση, και άλλους εξωτερικούς παράγοντες που μπορούν να έχουν επιπτώσεις σε το κατά τη διάρκεια της διέλευσης. Το κιβώτιο είναι επίσης μαρκαρισμένο με τις προδιαγραφές του προϊόντος προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι προσδιορίζεται κατάλληλα.

Ναυτιλία

Η περιστροφική πύλη αναγνώρισης προσώπου στέλνεται μέσω μιας σαφούς υπηρεσίας αγγελιαφόρων. Αυτό εξασφαλίζει ότι το προϊόν παραδίδεται γρήγορα και ακίνδυνα στον προορισμό του. Το προϊόν ακολουθείται επίσης σε όλο το ταξίδι του έτσι ώστε οποιαδήποτε καθυστερήσεις ή ζητήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν αμέσως.

Συνιστώμενα προϊόντα