30 άτομο IP 54/μικρή πύλη εμποδίων ταλάντευσης με το μικρότερο ίχνος εγκατάστασης

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Υγρασία 20%-80% Δύναμη Προσαρμοσμένος
Όνομα προϊόντων Περιστροφική πύλη αναγνώρισης προσώπου Βάρος Προσαρμοσμένος
Μέγεθος Προσαρμοσμένος Ποσοστό Αναγνώρισης 99.9%
Θερμοκρασία -20℃~60℃ Συχνότητα 50/60Hz
Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

IP 54 εκτιμώντας πρόσωπο 30 ανά μικρή βέλτιστη πύλη εμποδίων ταλάντευσης ίχνους εγκατάστασης Mallest ποσοστού ροής


Γενική περιγραφή
WB103 είναι ένα αυτόματο μηχανοποιημένο εμπόδιο ταλάντευσης ανοξείδωτου σωληνοειδές. SWB103 έχει το μικρότερο ίχνος εγκαταστάσεων προσφέροντας το ευρύτερο άνοιγμα
εκκαθάριση για να επιτρέψει στα μεγάλο κιβώτια, το καροτσάκι, την αναπηρική καρέκλα, τον περιπατητή μωρών ή το χρήστη με τις μεγάλες αποσκευές για να περάσει μέσω με την άνεση. Συμπαγές μέγεθος εμποδίων ταλάντευσης
η βοήθεια για να σώσει το διάστημα και μπορεί να αρμόσει στις στενές θέσεις.

Εφαρμογή
SWB103 χρησιμοποιείται χαρακτηριστικά μαζί με το εμπόδιο ή την περιστροφική πύλη χτυπημάτων ως χειρωνακτική πάροδος για τον ανάπηρο χρήστη ή το χρήστη με τις μεγάλες αποσκευές. SWB103 είναι κατάλληλο για τη μικρής κυκλοφορίας ελαφριά εφαρμογή καθήκοντος.Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 

1) Χαμηλή συντήρηση
Η ΣΥΝΕΧΗΣ αβούρτσιστη μηχανή χρήσεων εξαλείφει την ανάγκη της μεταβαλλόμενης βούρτσας άνθρακα που μειώνει έτσι τις εργασίες συντήρησης.

 

2) Καλύτερη ακρίβεια
Ο ευφυής πίνακας ελέγχου με το αυτοκίνητο βαθμολογεί που παρέχει την ακριβέστερη ανάγνωση για να εξασφαλίσει το άνοιγμα και το κλείσιμο της πύλης στον ίδιο χρόνο θέσης καθόλου.

 

3) Προσαρμοσμένο άνοιγμα
Υποστήριξη αμφίδρομα και ευρύτερα 900mm που ανοίγει. Το μήκος πυλών μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα για να εγκαταστήσει την απαίτηση περιοχών. Συγχρονισμένο αυτοκίνητο άνοιγμα όταν εγκαθίστανται 2 εμπόδια ταλάντευσης για την ίδια μετάβαση. Και η πλευρά θα ανοίξει και θα κλείσει συγχρόνως. Ο μηχανισμός μηχανών πυλών είναι μόνη κλειδαριά στην ανοικτή και στενή θέση.

 

4) Αποκατάσταση έκτακτης ανάγκης
Κατά τη διάρκεια της διακοπής ρεύματος, το εμπόδιο ταλάντευσης θα ανοίξει αυτόματα για να επιτρέψει τη ελεύθερη πρόσβαση. Όταν η δύναμη επαναλαμβάνει, ταλαντευθείτε το εμπόδιο θα κλείσει αυτόματα πίσω στο επίπεδο ασφάλειας περιλήψεων. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης όπως ο συναγερμός πυρκαγιάς, ταλαντευθείτε το εμπόδιο μπορεί να προκληθεί αυτόματα για να ανοίξει μόνιμα για να επιτρέψει τη γρήγορη εκκένωση έως ότου επανέλαβε ο συναγερμός πυρκαγιάς.

5) Εύκολη ολοκλήρωση
Μπορέστε να ενσωματώσετε με στο σύστημα ελέγχου προσπέλασης.

  • Ώθηση που ανοίγει από την ξηρά επαφή. Η αυτόματη στενή πλάτη μετά από το αυτόματο χρονόμετρο παρήλθε. Ο χρόνος καθυστέρησης μπορεί να προγραμματιστεί στο πίνακα ελέγχου εμποδίων ταλάντευσης.
  • Ώθηση που ανοίγει από την ξηρά επαφή (NC) και που κλείνει από την ξηρά επαφή (NO). Αυτός ο αναγνώστης ελέγχου προσπέλασης για να ελέγξει το εμπόδιο ταλάντευσης που ανοίγει και χρόνος λήξης της προθεσμίας υποβολής.

6) Περισσότερη ασφάλεια
Το προαιρετικό κιγκλίδωμα με την ακτίνα IR ασφάλειας μπορεί να προστεθεί στην αυτόματη αντιστροφή την πύλη επάνω στην ανίχνευση του εμποδίου με το πέρασμα. Αυτός ο τρόπος η πύλη αντιστρέφεται πριν από ακόμη και να χτυπήσει το χρήστη που είναι ακόμα με το πέρασμα. Περισσότερη ασφάλεια στο χρήστη.

 

Ενσωματωμένο αυτόματο σύστημα Rebounce (ARS) που θα αισθανθεί την ωμή βία και το rebounce πίσω στην αρχική θέση όταν κλωτσά κάποιος την πόρτα από τη δύναμη ως προσπάθεια βανδαλισμού. Αυτό προστατεύει το φύλλο και το κιβώτιο ταχυτήτων πορτών από την ύπαρξη βανδαλισμός από την ωμή βία.

Προδιαγραφές Technicial

 

Περιγραφή Παράμετροι
Διάσταση γραφείου 168mm (διάμετρος) Χ 1050mm (Χ)
Βάρος Περίπου 20kg

Μήκος πυλών προεπιλογής

(διαφανής ακρυλικός)

450mm
Υλικό γραφείου #304 ανοξείδωτο, 2.0mm
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος AC100V~240V, DC24V
Τάση μηχανών DC24V (αβούρτσιστη μηχανή)
Σήμα εισαγωγής συσκευών πρόσβασης Ξηρά επαφή
Βέλτιστο ποσοστό ροής πρόσωπο 30 ανά λεπτό
Γωνία ταλάντευσης πυλών 90 βαθμοί ανά πλευρά
Ανοίγοντας ταχύτητα πυλών Προγραμματίσημο 0.9~2.8 SEC
Χρόνος έναρξης 14 SEC
Εργασιακό περιβάλλον Εσωτερικός/υπαίθριος (με το καταφύγιο)
Θερμοκρασία εργασίας -35°C~75°C
Σχετική ταπεινότητα ≤90%, μη συμπύκνωση
Εκτίμηση δύναμης 30W
Εκτίμηση IP IP 54

 

Διάσταση

Συνιστώμενα προϊόντα